Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

Ventes i devolucions

Plaç d'entrega
Depen del dia de la setmana que es faci la comanda, de dilluns a dijous habitualment és de 24 hores, les fetes de divendres a diumenge arribarien a partir del dimecres.

Si indiqueu recollida a botiga la recollida sempre serà l’endemà que obrim. Si feu la compra a partir de les 20:00 la recollida serà a la tarda següent del dia que obrim.

Si algun dels productes escollits es trigues més a elaborar us avisarem de quan sortira la comanda per whatssapp.

Si son productes per diades  especifiquem el plaç o dia d’entrega a la descripció del producte o familia de productes..

El tipus d'enviament contractat és de 24/48h. (entre setmana)

Forma de pagament
VISA, es pot pagar directament amb la tarjeta.

TRANSFERENCIA BABCARIA, en aquest cas la comanda queda retinguda fins a rebre el comprovant del banc.

 

Despeses d'enviament
El cost de l'enviament l'abona l'USUARI durant el pagament de la comanda i varia en funció de la zona d'entrega.

En el cas en què el cost de la comanda sigui superior a l’import designat, Casa Graupera SL asumeix els costos.

 

Cost dels ports segons Zones

els ports a tota la peninsula són gratuïts a partir de 75.00€ euros:

els costos per tota la peninsula són de 10.00 €. iva inclòs

Per les Provicies de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida són de 8,00 € iva inclòs. 

exepte:

  • Mataró ciutat :  6,00€ iva inclòs.

 

Impostos
El preu inclou en tots els casos l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, tasa, arancel o recarrec.

 

Preus
Els productes es vendran al preu que s'indica, sent vigent el que es recull en el moment de la confirmació de la comanda per part del client.

 

Validesa
Casa Graupera SL es reserva el dret a modificar preus, articles, ofertes i altres condicions comercials sense previ avis.

 

Copyright
Totes les ilustracions, nom de la botiga i fotografies de la botiga estan protegides per la llei de propietat intelectual. Qualsevol mal ús pot ser perseguit legalment.

 

POLITICA DE DEVOLUCIONS
Si no estàs satisfet/a amb la teva compra i d'acord amb la Llei d'Ordenació del Comerç Minorista així com en la regulació per la normativa comunitària (Directiva 97/7/CE) pots tornar-la en un plaç de 7 dies naturals des de el dia que rebis els productes.
Per això sols et demanem que ens ho notifiquis mitjançant un mail a botiga@casagraupera.com indicant les dades necessàries per localitzar la compra.
Per complir amb el plaç de devolucions, la comunicació relativa a la devolució de la compra ha de ser enviada abans de que venci el plaç corresponent.
En el cas de que la devolució sigui per causes imputables a CASA GRAUPERA SL (producte defectuós o no coincident amb la referència comprada) serà CASA GRAUPERA SL qui s'encarregui de recollir els productes i/o canviar-los per el correcte fent-se càrrec dels costos associats a aquesta devolució i/o canvi.
En el cas de que la devolució sigui per causes no imputables a CASA GRAUPERA SL, que siguin deguts a un canvi d'opinió o error per part del client a l'hora de fer la compra haurà de ser el client qui s'encarregui de tornar-nos o entregar-nos directament els productes. No s’acceptaran devolucions de productes que no vinguin amb el seu embalatge original.

En el cas de devolucions comercials l'USUARI haurà de córrer amb les despeses de transport i, en qualsevol cas, no més enllà de 14 dies naturals després de la recepció dels productes. CASA GRAUPERA SL abonarà l'import de la comanda una vegada hagi comprovat que la mercaderia compleix les condicions anteriors. En aquests casos CASA GRAUPERA SL reemborsarà al client tots els pagaments rebuts, excepte les despeses d'enviament.  Així mateix haurà de ser el client que assumeixi el cost directe de les devolucions dels productes.


En el cas de que el defecte provingui d'una incidència en transport, ho haurà de comunicar en un plaç de 24 hores des de la recepció en el correu electrònic botiga@casagraupera.com o al whatsapp 640589312.

Devolucions d'ofertes promocionals
Devolucions de productes comprats sota codis promocionals es fonamentaran en els termes del preu promocional. Els drets legals no es veuran afectats.
CASA GRAUPERA SL procedirà a realitzar el reembors dins dels 14 dies naturals a partir de la data en la que se ens informi de la decisió de tornar la compra i ho farà utilitzant el mateix mitjà de pagament usat per el client per la transacció inicial. CASA GRAUPERA SL es reserva el dret de retenir el reembossament fins haver rebut els productes.