Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

Torró Creació 2017 - Modernista Gran

TORRONS

En un any tan especial per Mataró, tot apuntava a fer un torró en honor a un Mataroní il·lustre com Josep Puig i Cadafalch, tot fent referència a la seva obra que és tot un tresor modernista a Mataró, "Casa Coll i Regàs" que obre les portes al públic aquesta tardor.

Un Torro d'Aromes Modernistes, de sabors propers a les diades de festa i sobretaules llargues amb tertúlies inacabables, els sabors escollits són les de les postres més populars: Crema catalana, Cafè i Cubans*.

Les imatges escollides: el Pany de les Portes interiors de les sales principals de Casa Coll i Regàs i els vitralls de la part superior d'aquestes. El pany com a referent de l'obertura al públic de la casa aquesta tardor i els vitralls plens de lluminositat i color que dona vida a les estances principals, com les llums de colors que il·luminen les nostres cases durant el Nadal.

Ingredients:

 

 

 

 

Torró Creació 2017 - Modernista Gran
16,90€

Té dubtes? FAQ's