Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

Ventalls de les Santes - Bossa

Les Santes - Festa Major de Mataró

Ventalls de les Santes – Bossa

L'ofici de Les Santes (1848) durava més de 3 hores sota una intensa calor, és per això que des de feia molt de temps es donaven els ventalls de cartó a l’entrada de manera que ja era tota una tradició poder tenir-ne un cada any.

L'any 1993 CasaGraupera va voler retre homenatge a aquest símbol de la Festa Major creant la galeta en forma de ventall. Un any més tard, es va convertir en la galeta del Desvetllament Bellugós.

Des d'aleshores és una de les icones de la festa, prova d'això és la seva presència en el cartell de les Santes 2017, obra de Raül Roncero.

Pel 25è aniversari Els Ventalls de les Santes es vesteixen de Festa Major, de manera divertida i festiva... amb una petita auca, de dibuixos d' Esther Pradell que ens apropa a conèixer el seu origen.

INGREDIENTS

Farina de blat, mantega, sucre, fruita confitada, ous, vainilla.

6 unitats aprox

Ventalls de les Santes - Bossa
4,90€

Té dubtes? FAQ's