Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

Col·lecció - Ofici de Neuler

RECORDS DE MATARÓ

Col·lecció - Ofici de Neuler

Descobreix la relació entre l’ofici de Neuler i el Modernisme

La gent benestant de finals del segle XIX i inicis del XX impulsen el Modernisme en tots els seus àmbits i de retruc fan que els oficis gaudeixin d'un auge degut a la demanda de productes elaborats,tan en l'àmbit de l'artesanat per la construcció (forjadors,vitrallers,ceramistes...) com el de l'alimentació ( torradors,xocolaters,cavistes..), l'ofici del neuler d'arrels medievals es popularitza gràcies a la seva vinculació amb els ultramarins, es creen noves formes gràcies a la demanda com els cubans i ventalls, es venen tot l'any, es fan a la mateixa botiga, per festa major o Nadal s treuen al carrer per fer-les en directe i atreure els compradors. Auge que finalitzarà als anys 60 amb la industrialització total del sector de la galeta i el sorgiment de la brioxeria industrial i finalment amb la desaparició dels ultramarins, pels petits i després, grans supermercats.

En aquesta col-leció podreu tastar les neules de format modernista els cubans i els cubans farcits de xocolata negra i amb llet, delícies d'altre temps que a Casa Graupera podreu trobar tot l'any.

INGREDIENTS

 50% Xocolata ( pasta de cacau,sucre, mantega de cacau,llet en pols,lecitina de soja,vainilla natural)

farina de blat,sucre, mantega,ous,aigua mineral.

Pot contenir traces d'altres fruits secs

16u

Col·lecció - Ofici de Neuler
13,30€

Té dubtes? FAQ's