Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

COL.LECCIÓ OFICI DE NEULER

CAPSES DE GALETES - RECORDS DE MATARÓ

descobreix la relació entre l’ofici de Neuler i el Modernisme

La gent benestant de finals del segle XIX i inicis del XX impulsen el Modernisme en tots els seus àmbits i de retruc fan que els oficis gaudeixin d'un auge degut a la demanda de productes elaborats,tan en l'àmbit de l'artesanat per la construcció (forjadors,vitrallers,ceramistes...) com el de l'alimentació ( torradors,xocolaters,cavistes..), l'ofici del neuler d'arrels medievals es popularitza gràcies a la seva vinculació amb els ultramarins, es creen noves formes gràcies a la demanda com els cubans i ventalls, es venen tot l'any, es fan a la mateixa botiga, per festa major o Nadal s treuen al carrer per fer-les en directe i atreure els compradors. Auge que finalitzarà als anys 60 amb la industrialització total del sector de la galeta i el sorgiment de la brioxeria industrial i finalment amb la desaparició dels ultramarins, pels petits i després, grans supermercats.

En aquesta col-leció podreu tastar les neules de format modernista els cubans i els cubans farcits de xocolata, delícies d'altre temps que a Casa Graupera podreu trobar tot l'any.

INGREDIENTS

 

 50% Xocolata ( pasta de cacau,sucre, mantega de cacau,llet en pols,lecitina de soja,vainilla natural)

farina de blat,sucre, mantega,ous,aigua mineral.

Pot contenir traces d'altres fruits secs,

160 grams

COL.LECCIÓ OFICI DE NEULER
12,40€