Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

Col.lecció - La Coca

RECORDS DE MATARÓ

Col.lecció - La Coca

Ès un exvot mariner dels més antics d'Europa, construït al segle XV. Es trobava a l'ermita de Sant Simó de Mataró, on va romandre fins al 1920 quan aparegué al mercat d'antiguitats de Munic. Poc després, el 1929, es va subhastar als Estats Units i fou adquirit per un antiquari alemany que el va fer arribar a les mans d'un reconegut milionari holandès qui, el deixà en dipòsit al Maritime Museum Prins Hendrik de Rotterdam en el qual es conserva en dipòsit.

L'Ermita de Sant Simó

Al segle XV al XVII descobrim un Mataró dins muralles orgullós de ser una vila, que viu del mar però que també pateix els seus perills, incursions pirates i tempestats. D'aquí la gran quantitat d'exvots que es troben a l'Ermita.

Cada 28 octubre te lloc l'Aplec de Sant Simó, on, des de fa més de 150 anys, s'hi menja el tradicional Sabre (un tortell en forma d'espasa)

Les cases del Callao i l'ermita són avui l'últim record visible de què va ser el raval mariner.

Contingut de la capsa:

1 capseta de joies de xocolata amb café

1 capseta de joies de catània

1 capseta de joies farcides de torró 

18u

Col.lecció - La Coca
19,60€

Té dubtes? FAQ's