Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

Capsa 4 Torrons Mataró

TORRONS

Fa 4 anys que vam encetar una línea de Torrons Creació dedicats a Mataró: lligant la historia a uns Fa 4 anys que vam encetar una línia de Torrons Creació dedicats a Mataró: lligant la història a uns sabors que ens apropin al seu record.

2016 Torró Creació Mataró 1962 "Postals de Nadal" - Mataró s. XX i el seu Nadal més singular, concretament de la Gran Nevada del 1962, que va deixar unes postals Increïbles que ens acompanyaran sempre, il·lustrat amb fotos d'un Mataró nevat. El sabor escollit el de la maduixa unes postres típiques del Maresma.

2017 Torró Creació Modernisme 1895 "El tèxtil"- El Modernisme lligat amb l'auge del Tèxtil fou un referent per Mataró, parlem també de l'arquitecte Puig i Cadafalch, i de la casa Coll i Regàs, com a models d'aquest moment històric. Els sab escollits aquest any van ser la crema catalana i el cafè amb cruixent de Neules fent un homenatge a les postres modernistes.

2018 Torró Creació El Tren 1848 "El progrés". 170 anys. El tren serà un factor important pel progrés de les fabriques i de la gent i canviarà definitivament vida i el paisatge de Mataró. Els sabors tres xocolates amb quicos jugant amb la el sorollet cruixent que quan el menges sembla que estiguis dins el tren.

2019 Torró creació La Coca 1470 "La vida cara el mar" un Mataró que fa poc ha esdevingut Ciutat, i el front marí esdevé un camí tant per les mercaderies produïdes que van cap a la capital com de la pesca i construcció de vaixells. S. XVI descobrim un Mataró dins muralles, que viu del mar i també pateix els seus perills. D'aquí la gran quantitat d'exvots que es troben a l'ermita de Sant Simó edificada al costat d'una font, fora muralla i a uns metres del mar. El sabor escollit ha estat el pastís de llimona simbolitzant la frescor del mar.

Els 4 torrons els presentem en una capsa especial dels 4 moments que van marcar la nostra

 

Capsa 4 Torrons Mataró
33,50€