Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

Ventes i devolucions

Temps d'entrega
Els enviaments tardaran aproximadament 3-4 dies laborables una vegada confirmat el pagament per part del Client. 

Plaç d'entrega
Els enviaments trigaran aproximadament 2-3 dies laborables. Casa Graupera  entregarà les comandes al servei de missatgeria en un plaç màxim de 5 dies una vegada confirmat el pagament per part del Client. El tipus d'enviament és de 24/48h.

Forma de pagament
Tenim dos formes de pagament:
1. PAYPAL: Després de confirmar la comanda el client serà conduit a la web de PayPal aprofitant la seva plataforma de pagament segur. Una vegada efectuat el procés de pagament, serà reconduit a Casa Graupera SL.
2. VISA es pot pagar directament amb la tarjeta.

Despeses d'enviament
El cost de l'enviament l'abona l'USUARI durant el pagament de la comanda i varia en funció de la zona d'entrega. En el cas en què el cost de la comanda sigui superior a 50€, Casa Graupera SL asumeix els costos.
Enviaments Nacional i Peninsular: 10.00€. Enviament a Balears:15.00€.

Impostos
Els preus inclou en tots els casos l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, tasa, arancel o recarrec.

Preus
Els productes es vendran al preu que s'indica, sent vigent el que es recull en el moment de la confirmació de la comanda per part del client.

Validesa
Casa Graupera SL es reserva el dret a modificar preus, articles, ofertes i altres condicions comercials sense previ avis.

Copyright
Totes les ilustracions, nom de la botiga i fotografies de la botiga estan protegides per la llei de propietat intelectual. Qualsevol mal ús pot ser perseguit legalment.

POLITICA DE DEVOLUCIONS
Si no estàs satisfet/a amb la teva compra i d'acord amb la Llei d'Ordenació del Comerç Minorista així com en la regulació per la normativa comunitària (Directiva 97/7/CE) pots tornar-la en un plaç de 7 dies naturals des de el dia que rebis els productes.
Per això sols et demanem que ens ho notifiquis mitjançant un mail a botiga@casagraupera.com indicant les dades necessàries per localitzar la compra.
Per complir amb el plaç de devolucions, la comunicació relativa a la devolució de la compra ha de ser enviada abans de que venci el plaç corresponent.
En el cas de que la devolució sigui per causes imputables a CASA GRAUPERA SL (producte defectuós o no coincident amb la referència comprada) serà CASA GRAUPERA SL qui s'encarregui de recollir els productes i/o canviar-los per el correcte fent-se càrrec dels costos associats a aquesta devolució i/o canvi.
En el cas de que la devolució sigui per causes no imputables a CASA GRAUPERA SL, que siguin deguts a un canvi d'opinió o error per part del client a l'hora de fer la compra haurà de ser el client qui s'encarregui de tornar-nos o entregar-nos directament els productes. No s’acceptaran devolucions de productes que no vinguin amb el seu embalatge original, amb el seu precinte original sense trencar i en perfecte estat. En el cas de devolucions comercials l'USUARI haurà de córrer amb les despeses de transport i, en qualsevol cas, no més enllà de 14 dies naturals després de la recepció dels productes. CASA GRAUPERA SL abonarà l'import de la comanda una vegada hagi comprovat que la mercaderia compleix les condicions anteriors. En aquests casos CASA GRAUPERA SL reemborsarà al client tots els pagaments rebuts, excepte les despeses d'enviament.  Així mateix haurà de ser el client que assumeixi el cost directe de les devolucions dels productes.
En el cas de que el defecte provingui d'una incidència en transport, ho haurà de comunicar en un plaç de 24 hores des de la recepció en el correu electrònic botiga@casagraupera.com.

Devolucions d'ofertes promocionals
Devolucions de productes comprats sota codis promocionals es fonamentaran en els termes del preu promocional. Els drets legals no es veuran afectats.
CASA GRAUPERA SL procedirà a realitzar el reembors dins dels 14 dies naturals a partir de la data en la que se ens informi de la decisió de tornar la compra i ho farà utilitzant el mateix mitjà de pagament usat per el client per la transacció inicial. CASA GRAUPERA SL es reserva el dret de retenir el reembors fins haver rebut els productes.