Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

Mediterrani

La Neula és un dels postres més antics del Mediterrani.

Es durant, la quarta generació de Casa Graupera, que amb esperit creador l'hem transformat, donant diferents formes i farcint-les, convertint-les en un “Bombó Cruixent” al que hem anomenat, pels seus excel·lents ingredients i el seu procés manual de confecció, com Joies Gastronòmiques,  la  Mediterranean collection, Quatre Joies (Neules farcides) que neixen amb un desig d'homenatge al Mediterrani, a la seva dieta i en especial al berenar..  Amb fil conductor el Iogurt , un dels seus postres més arrelats i un recull de fruites del litoral acompanyades de xocolata blanca.
Les Joies estan fetes a mà…, una a una, amb els millors ingredients. Naturals, sense colorants, ni additius, ni conservants. Son Ideals per menjar en qualsevol moment, i sorprenents si les escalfes uns minuts al forn pre-escalfat a 120ºC.

Neula farcida de iogurt.
Neula farcida de xocolata blanca, llimona i iogurt.
Neula farcida de préssec i iogurt.
Neula farcida de fruites del bosc i iogurt.


INGREDIENTS

Xocolata blanca, farina de blat, sucre , mantega, ous, 2'5% de iogurt liofilitzat, 1% de llimona liofilitzada, 1% de préssec liofilitzat, fruites del bosc liofilitzat, aigua mineral  i vainilla.

Mediterrani
24,60€