Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

Mataró "LA FILOSA"

Neula farcida de xocolata negra i taronja.
Neula farcida de xocolata negra i menta.

Casa Graupera neix a Mataró l'any 1895, prop de la Plaça Gran enmig de l'efervescència Modernista. Des d'aleshores que l'olor de les Neules acompanyava les anades i vingudes de les dones cap a les fabriques tèxtils dels carrers de Mataró. Aquesta col·lecció pretén ser un homenatge a una època de lluita, al modernisme que l'envolta i  a les dones que tot filant cada dia tiren endavant família i empresa. La quarta generació de Casa Graupera esta composada per 4 dones lluitadores amb un esperit innovador,  que han aconseguit transformar aquests postres tan antics, donant-li diferents formes ,farcint-los de xocolates i fruites….

Aquestes Neules amb cor de xocolata les hem batejat com a Joies Gastronòmiques®, unes postres ideals per prendre en qualsevol ocasió, si les escalfes uns minuts al forn, estan boníssimes.


INGREDIENTS

Farina de blat, sucre, xocolata negra 70%, aigua mineral, mantega, ous, taronja confitada, menta seca.

16 peces - 170 grams

Mataró "LA FILOSA"
12,30€