Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

Assortit de neules farcides tradicionals bossa

NEULES FARCIDES

La Neula és una de les postres més antigues del Mediterrani.

Es durant, la quarta generació de Casa Graupera, que amb el nostre esperit crador l'hem transformat, donant-li diferents formes i farcint-les, convertint.les en un “Bombó Cruixent” al que hem batejat, per els seus excel·lents ingredient i el seu procés manual de confecció, com a Joies Gastronòmiques®. Les Joies estan fetes a mà..., una a una, amb ingredients d'altíssima qualitat. Naturals, sense colorants, ni additius, ni conservants. Son ideals per menjar en qualsevol moment.

Assortit de turró, per amants de lo tradicional.

Assortit de les varietats més antigues de Joies Gastronòmiques®, pensades com a neula farcida de turró. El seu contingut es distingeix per la seva forma o color de l'envoltori. Farcell (transparent fruits secs). Pentagonal (transparent, nous, vermell ametlles, verd avellana, groc taronja, blau torró ametlles tou, marró cafè). Cilíndric (verd xocolata amb llet, vermell xocolata negra).


INGREDIENTS

Xocolata, farina de blat, sucre, mantega, torró d'ametlles tou, ametlles torrades, avellanes torrades, nous, taronja confitada, cafè, panses sultanes, pinyons, ous, vainilla, aigua mineral.

17 peces - 185 grams

Assortit de neules farcides tradicionals bossa
12,00€